جلسه آموزشی با هدف ارتقا سواد و فرهنگ تغذیه ای با موضوع اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از ابتلا به سرطان ها در شرکت رهپویان فناور صادق

روز شنبه 27 بهمن ماه 1403 ، یک جلسه آموزشی با هدف ارتقا سواد و فرهنگ تغذیه ای با موضوع اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از ابتلا به سرطان ها در شرکت رهپویان فناور صادق برگزار گردید .
در این جلسه که جهت پرسنل شرکت برگزار گردیده بود به آموزش پیرامون فوائد مصرف میوه و سبزیجات و منابع آنتی اکسیدانی در پیشگیری از سرطانها پرداخته شد .