به گزارش روابط عمومی:
آغاز تشدید نظارت های بهداشتی در ماه مبارک رمضان در شهرستان پردیس
![](/thumbnail/550-309_100_1/uploads/oldfile/port_k_226339.png)
همزمان با حلول ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت اصناف مرتبط در زمینه عرضه زولبیا و بامیه و حلیم و آش، طرح تشدید نظارت و بازرسی از اماکن حساس توسط واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پردیس آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
اقدامات انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط به شرح ذیل می باشد:
- بازرسی از اماکن حساس نظیر قنادی ،رستوران و نانوایی ها همه روزه از ساعت 7 الی 10 شب
- برقراری گشت های مشترک با همکاری و همراهی بازرسین اداره صنعت معدن و تجارت، فرمانداری و دامپزشکی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظیر نانوائی ها، رستوران ها و قنادی ها
- برخورد با عرضه کنندگان آش و حلیم در معابر و خیابان ها با همکاری و همراهی بازرسین شهرداری و اداره اماکن شهرستان و همچنین انجام نمونه برداری از مواد غذایی مذکور
- انجام تست های مواد غذایی از جمله تست جوش شیرین در نان و کباب کوبیده،تست روغن های مصرفی جهت تهیه زولبیا، بامیه، ساندویچ و سایر موادغذایی
- تشدید نظارت اماکن عمومی نظیر مساجد، پمپ بنزین ها و استخرها
- کلرسنجی و نمونه برداری آب آشامیدنی
- معدوم نمودن مواد غذایی غیر بهداشتی و غیر مجاز
- اطلاع رسانی به عموم شهروندان از طریق توزیع تراکت با موضوع شستشوی و ضدعفونی کردن صحیح میوه و سبزیجات، شستشوی صحیح دست ها، عدم استعمال دخانیات و سامانه شکایات مردمی 190
گفتنی است سامانه بهداشت190 جهت ثبت شکایات مربوط به مراکز تهیه، تولید و عرضه این مواد غذایی از طرف مردم می باشد.رسالت این سامانه پاسخگویی مناسب و به موقع به مردم و تامین،حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه، اصلاح و ارتقای کمی و کیفی برنامه های کنترلی و دیده وری بهداشت محیط است.
شهروندان، میتوانند از طریق شماره تلفن 190 شکایات مربوط به موارد تخلفات بهداشتی اصناف در زمینه تهیه، تولید و عرضه و فروش حلیم، آش و زولبیا و بامیه را به صورت شبانه روزی به سامانه بهداشت 190 اطلاع دهند و بازرسین در اسرع وقت به محل مورد شکایت مراجعه و رسیدگی های لازم را انجام خواهند داد.