• تاریخ انتشار : 1404/04/10 - 08:44
  • بازدید : 92
  • تعداد بازدید : 92
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا با تاکید بر وبا

روز سه‌شنبه مورخ ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۳ جلسه آموزشی با هدف ارتقاء سطح آگاهی و مهارت‌های رابطین بیماری‌ها در خصوص پیشگیری و مراقبت بیماری ‌های منتقله از آب و غذا، به‌ویژه باکتری وبا (التور) و ویروس‌های هپاتیت A و Eبرگزار شد. این اقدام در پی افزایش شیوع بیماری وبا در ۳۱ کشور جهان طی سال گذشته و همچنین با در نظر گرفتن شرایط اندمیک این بیماری در داخل کشور و فرا رسیدن فصل تابستان که با افزایش موارد بیماری‌های ناشی از آب و غذای آلوده همراه است، صورت گرفته است. در این جلسه آموزشی، جدیدترین دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با بیماری وبا مورد بازبینی و به‌روزرسانی قرار گرفت و بر اهمیت مراقبت‌های بهنگام و اقدامات پیشگیرانه در سطح جامعه تاکید شد. هدف اصلی این آموزش‌ها، تقویت توانمندی رابطین بهداشتی در شناسایی، گزارش‌دهی و کنترل موثر بیماری‌های مذکور و در نهایت حفظ سلامت عمومی جامعه است. این جلسه با حضور تعدادی از رابطین بیماری‌ها در سالن جلسات مرکز پردیس برگزار گردید.

  • گروه خبری : بهداشتی
  • کد خبر : 158343
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن